Om företaget

Svensk KonsultService AB erbjuder helhetsservice
Företaget bildades 1989. Sedan 1996 arbetar vi uteslutande med företagstjänster. Vår Affärsidé är att tillhandahålla ett komplett tjänstepaket av Ekonomi-, Juridik-, Försäkrings- och Kapitalplaceringslösningar till små och medelstora företag.

Basen i vår verksamhet är ekonomisk administration och redovisning. Här några exempel:

- Löner
- Fakturering
- Bokföring
- Bokslut
- Deklarationer

Vår spetskompetens och resursfokusering ligger inom detta område. Samtidigt har vi kompetens att ge ekonomiska allmänråd samt lotsa dig rätt i vårt nätverk av företag inom områdena:

- Juridik
- Försäkringar
- Kapitalplaceringar

Sekretess är en självklarhet
En viktig insikt i vårt dagliga arbete är att denna verksamhet mer än någon annan bygger på ett ömsesidigt förtroende under hög diskretion. Således hanterar vi alla ärenden under strikt konfidentiella rutiner.

Kortfakta Andreas Martengård
Andreas äger Svensk Konsultservice AB och har drygt 10 års erfarenhet av att driva företag, inom ett flertal olika branscher. Huvudsakligt arbetsområde är bokslut och deklarationer inom verksamhetsområdet Ekonomitjänster samt uppdrag inom verksamhetsområdena Juridik-, försäkrings- och kapitalplaceringsfrågor.

Kortfakta Leena Järman
Leena är ansvarig för redovisning och administration inom verksamhetsområdet Ekonomitjänster. Hon har cirka 15 års erfarenhet inom detta område och har arbetat på ett flertal olika redovisningsbyråer. Det gör att hon även har en god kännedom av olika driftssystem och programvaror.

Intresserad?
Skicka ditt namn och telefonnummer via vår e-postadress, så kommer vi att kontakta dig så snart vi hinner.

Klicka här för all kontaktinformation!