Välkommen till Svensk KonsultService! Vi ser till att du som småföretagare kan koncentrera dig på det du är bäst på.
Intet nytt under solen. Den amerikanske politikern och uppfinnaren Benjamin Franklin levde under 1700-talet och lär vara den som myntade uttrycket "Tid är pengar". Vi på Svensk KonsultService kan inte annat än att instämma. Vår affärsidé handlar om att erbjuda små- och medelstora företag effektiv och personlig service inom områdena:

- Ekonomi
- Juridik
- Försäkringar
- Kapitalplaceringar

Du kan kanske - med lite övning - hantera ditt företags redovisning och ekonomiska utveckling. Och jag kan - med mycket övning - byta kardanaxel på min bil. Men frågan är om det är väl använd tid att du arbetar med ekonomi och jag med att laga bilen? Vår erfarenhet på Svensk KonsultService är att var och en ska arbeta med det den är mest lämpad för. För vår del är det definitivt ekonomi och dess omgivningar.
Vi har lång erfarenhet av kontakter med dig som är företagare. Vi känner era villkor och verklighet. De omdömen våra nuvarande kunder har om oss är för oss våra värdefullaste tillgångar. Läs mer om vad de tycker på annan plats på den här webbsidan.
Tveka inte att kontakta oss för ett första förutsättningslöst möte. De flesta brukar bli positivt överraskade. Både av serviceattityd och priset för våra tjänster. Välkommen.

Andreas Martengård
Ägare

 

 
     

Svensk KonsultService AB
Villagatan 18, Box 440, 701 48 ÖREBRO
Telefon 019-32 11 55 /57
Telefax 019-32 11 56
 

Vi använder nätfiskesäker drift från Digital Information AB